Nu får det vara nog! | Sverigedemokraterna i Höganäs

Nu får det vara nog!

Polis Möllevången

Politiker, det är dags att agera nu!

Skribenten bor på Möllevången i Malmö och vill av oro för sin egen säkerhet inte gå ut med sitt fullständiga namn.

Öppet brev till kommunstyrelsen i Malmö.

Jag skriver till er för att jag är en förbannad och orolig Möllevångsbo

Den gångna helgen präglades av fruktansvärda händelser i Malmö, bland annat en skjutning här på Möllevången, på öppen gata, klockan 14 i lördags.

Ju mer jag ser, hör och läser, desto mer illa till mods blir jag, och vi är många som känner som jag. Nu går fastighetsbolaget Stena ut och ber sina hyresgäster hjälpa dem att göra något åt de individer eller grupper som gör kvarteret Leonard till ett vedervärdigt område.

Här ligger en förskola. Barnfamiljer bor här. Mina älskade syskonbarn bor här.