Ordförande | Sverigedemokraterna i Höganäs

Ordförande

 

Hej

Jag heter Kjell-Åke Mårtensson och är drivmedelstekniker.

Mitt politiska intresse började med att jag var kritisk till EU, och började då engagera mej i Junilistan, men ganska snabbt insåg jag att detta räckte inte till, så jag sonderade partierna och fann att Sverigedemokraterna mer stämde in på mina ambitioner, jag insåg också att, till skillnad från vad andra tyckte, hade en mycket bredare och Sverige vänligare politik, vilket passade mitt tyckande bättre.

Jag är inte infödd Höganäsare men flytten hit ångrar jag inte, fantastiskt läge med nära till natur och hav, en liten men funktionell tätort med fantastiska mindre byar i kommunens omgivning.

Jag engagerade mej i SD Höganäs kommunförening och blev invald i fullmäktige 2014 och nu ytterligare 4 år efter valet 2018, vilket jag tackar dem som röstade på mig.

Alla har idéer på hur en kommun ska se ut och skötas, prioriteringar är viktigt, speciellt med tanke på dessa fantastiska människor som byggt upp det samhälle vi lever i idag, vi ska ge alla dessa en så trygg och bekväm ålderdom som det är möjligt, det är min övertygelse.

Vi ska kunna gå ut i vårt samhälle utan att känna rädsla, våra barn och barnbarn ska få en så bra utbildning det bara går, för konkurrensen är stenhård ute i världen.

Vi kan därför inte skänka bort vårt land till ideologier som inte står för demokrati, detta är några av anledningarna till varför jag valde Sverigedemokraterna.

Kjell-Åke Mårtensson
Stolt Sverigedemokrat!

Kjell Mårtensson@sd.se
tel. 070-8325902