Ordförande | Sverigedemokraterna i Höganäs

Ordförande

Hej!

Jag heter Kjell Mårtensson och är 56 år ung. På gymnasiet gick jag Tekniskt program. I 10 år arbetade jag med papperstillverkning på Klippans Finpappersbruk, fast huvuddelen av min yrkesaktiva tid har jag kört last lastbil. I stort sett har jag varit i nästan vartenda land i hela Europa! På senare år har jag  sadlat om till montör och jag trivs utmärkt med det.

Mitt intresse för politik vaknade när jag såg varthän det barkade med Sverige. Ett tag var jag med i Junilistan men det visade sig bara vara ett enfrågeparti.

Att intressera sig för Sveriges framtid tycker jag borde vara persons skyldighet. De flesta av oss har ju barn och barnbarn som ska växa upp och leva sina liv i Sverige. Tanken på att de ska få en bra framtid gjorde att jag kände mig tvungen att engagera mig politiskt – och för mig var SD det enda alternativet.

Jag har bott i Höganäs i ungefär 6-7 år och trivs utmärkt i kommunen. En fantastisk miljö, nära till havet, med en levande natur och landsbygd alldeles in på knutarna.

2014 blev Sverigedemokraterna det tredje största partiet i landet och jag blev invald till kommunfullmäktige i Höganäs kommun. Höganäs kommun har ett starkt borgerligt styre. Kommunen är välmående och välskött – men mycket återstår likväl att göra.

 

Med vänlig hälsning

Kjell Mårtensson
Ordförande SD Höganäs
tel. 070-8325902