Ordförande | Sverigedemokraterna i Höganäs

Ordförande

 

Hej

Jag heter Kjell-Åke Mårtensson och är drivmedelstekniker.

Mitt politiska intresse började med att jag var kritisk till EU, och började då engagera mej i Junilistan, men ganska snabbt insåg jag att detta räckte inte till, så jag sonderade partierna och fann att Sverigedemokraterna mer stämde in på mina ambitioner. Jag insåg också att de, till skillnad från vad andra tyckte, hade en mycket bredare och Sverige vänligare politik, vilket passade mitt tyckande bättre.

Jag är inte infödd Höganäsare men flytten hit ångrar jag inte. Fantastiskt läge med nära till natur och hav. En liten och funktionell tätort med fantastiska mindre byar i kommunens omgivning.

 

Jag engagerade mig i SD Höganäs kommunförening och blev invald i fullmäktige 2014 och ytterligare 4 år nu 2018. Vilket jag tackar de som röstade på mig för.

Alla har idéer på hur en kommun ska se ut och skötas. Vad vi prioriterar är viktigt. Speciellt med tanke på de fantastiska människor som byggt upp det samhälle vi lever i idag. Alla dessa hjältar vill vi ge en så trygg och bekväm ålderdom som möjligt, Vilket jag också tror är möjligt.

Vi ska kunna gå ut i vårt samhälle utan att känna rädsla. Våra barn och barnbarn ska få en så bra utbildning det bara går, för konkurrensen är stenhård.

Därför ska vi inte skänka bort vårt land till ideologier som inte står för demokrati. Detta är några av de anledningar till varför jag valde Sverigedemokraterna.

Kjell-Åke Mårtensson
Stolt Sverigedemokrat!

Kjell Mårtensson@sd.se
tel. 070-8325902